© 2050 Door Ojoka CSA BVBA. PROUDLY CREATED WITH Wix.com​

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Beste wensen voor 2017

January 4, 2017

Aan alle bestaande klanten van Ojoka CSA en De Ovendokter wens ik het allerbeste toe voor het nieuwe jaar 2017. Verder hoop ik dit jaar wederom minstens evenveel nieuwe klanten te mogen verwelkomen als vorig jaar, zodat ook zij tevreden kunnen zijn met onze diensten en producten.

 

Sedert 1/10/16 zijn er enkele zaken veranderd; al onze bestaande klanten werden hiervan reeds op de hoogte gebracht. De belangrijkste verandering betreft de vernieuwde servicecontracten. Bovendien kunnen wij een unieke oplossing aanbieden voor mensen die binnen 1 of meerdere jaren een nieuwe oven of toestel via ons wensen aan te schaffen. Voor meer uitleg kan u mij altijd contacteren.

 

Nogmaals mijn beste wensen,

 

Johan De Paepe

Zaakvoerder

Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square