top of page

OVER ONS

De Ovendokter is de service divisie van Ojoka CSA Bv.

Haar hoofddoel is alle binnenkomende opdrachten voor Installaties, Interventies, Revisies en Onderhoud van ovens en randapparatuur te concentreren. Door deze optimalisatie wensen wij al onze klanten een nog betere service aan te bieden.

"Beste klant,

 Als bestuurder van Ojoka CSA Bv  hoop ik dat onze eigen service divisie De Ovendokter binnenkort uw algemeen aanspreekpunt wordt voor alle installaties, interventies, revisies en onderhoud aan ovens en randapparatuur.

Als blijkt dat de kosten voor herstelling te hoog zijn in verhouding tot een gelijkaardige nieuwe oven of toestel dan kan u bij ons uiteraard ook terecht voor de aankoop van een nieuw toestel of oven.

De aankoop van een nieuwe oven, beschouw ik persoonlijk hetzelfde als de aankoop van een nieuwe auto. Deze koop je nooit rechtstreeks via het internet. Bij mij kan je dus telkens vooraf terecht voor een goed geïnformeerd en persoonlijk gesprek.

Ben je bovendien op zoek naar een firma die je naast louter de verkoop ook een langdurig  en kwaliteitsvol onderhoud van je toestel kan aanbieden, en je de mogelijkheid aanbied tot de aanschaf van een uitgebreide garantie tot 10 jaar, dan ben je bij Ojoka CSA | De Ovendokter zeker aan het juiste adres."

Interesse?

Contacteer mij dan voor een afspraak: 0478/60.32.63 

Voor zakelijke en particuliere klanten.

 

Ojoka CSA Bv is reeds sedert 2011 actief in de Staalsector met de uitvoering van Installaties, Interventies, Revisies en Onderhoud aan ovens en randapparatuur. Daarnaast zijn wij ook actief in de verkoop van nieuwe ovens en tweedehandsovens, allerlei reserve-onderdelen voor ovens zoals weerstanden, controllers, dragers, ovenstenen, klein electrisch materiaal en dergelijke meer.

 

Door een strategische overname in 2015 bezit De Ovendokter over een database van +1500 ovens en een enorme historiek van diverse op maat gemaakte weerstanden geleverd in Belgie, Nederland, Luxemburg en delen van Frankrijk. Door het digitaliseren van deze informatie, kunnen wij sinds kort sneller inspelen op al uw technische problemen.

 

Neem gerust eens contact met ons op, de kans is vrij groot dat wij u kunnen verderhelpen.

bottom of page