top of page

IGKM Haacht 2017 28/05/2017

Beste,

Voor de 2de maal zullen wij aanwezig zijn op de Internationale Glas- en Keramiekmarkt te Haacht, op 28/05/17 van 10:00u doorlopend tot 18:00u 's avonds.

U bent allen van harte welkom op onze stand in de Atrium.

Er zal niet alleen de kans geboden worden om Lac en Nabertherm ronde bovenladers van nabij te bewonderen, u zal er ook een volledige uitleg over krijgen. Heeft u specifieke vragen over andere type ovens dan kan ik u eveneens altijd advies verlenen.

Voor een beurs gelden uiteraard beurscondities. Wat dit inhoudt komt u enkel te weten op onze stand op 28/05/2017. Enkel bezoekers aan onze stand kunnen genieten van de zeer uitzonderlijke beurscondities.

Nadien zal geen verdere communicatie over de inhoud van deze beurscondities verschijnen.

Bent u op zoek naar een nieuwe keramiekoven die zowel steengoed en porselein kan bakken, met een volcontinu baktemperatuur rond de 1280°C-1290°C, en zeer sporadisch daarboven, dan moet u zeker de LAC ovens in overweging nemen.

Wenst u liever ipv de standaard LAC HtCeramic controller (20 programma's met elk 15 programmastappen) een andere controller te installeren zoals deze van Bentrup, dan kan dit ook. Alle Lac ovens kunnen geleverd worden met Bentrup Controllers, Type S.

Ik rond hiermee af, er is zoveel meer dat ik hier zou kunnen vertellen maar laten we dit liever doen tijdens een eerste persoonlijke ontmoeting te Haacht.

met vriendelijke groeten,

Johan De Paepe

Featured Posts
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page